PSD Suceava 2020

Investiții noi în complexul sportiv „Areni”

Primăria Municipiului Suceava, împreună cu Clubul Sportiv Municipal face eforturi pentru a asigura cele mai bune condiții pentru desfășurarea activităților sportive în complexul „Areni”.
 

Primăria a început asfaltarea străzii de acces în parcarea complexului sportiv, iar CSM Suceava a realizat o nouă poartă de acces. „Investiția noastră a avut ca scop protejarea obiectivelor cantină și hotel, precum și asigurarea accesului ambulanțelor și a mașinilor de pompieri la competițiile sportive. Este știut faptul că în cadrul partidelor de fotbal sau a concursurilor atletice, acestea nu se pot desfășura fără prezența asistenței medicale sau a pompierilor”, a declarat directorul adjunct al CSM Suceava, Vasilică Băițan. CSM Suceava pune la dispoziția doritorilor de mișcare din Suceava pista Stadionului „Areni”. După un program afișat la intrarea în incintă, publicul are acces în toate zilele de luni până sâmbătă. Pentru o bună desfășurare a activităților sportive, gazdele au câteva rugăminți pentru cei care doresc să folosească pista de atletism. În primul rând iubitorii de mișcare sunt rugați să respecte programul afișat. Sunt competiții sportive oficiale în zilele de vineri, sâmbătă și duminică care au întâietate. În al doilea rând CSM Suceava face apel la cei care aleargă pe pistă să nu facă același lucru și pe gazon, care este întreținut cu mari eforturi de primărie. Ultima rugăminte este și cea mai importantă. Complexul „Areni” este unul sportiv și este destinat celor care iubesc sportul. Din acest motiv cei care doresc să facă mișcare sunt rugați să se recupereze după deshidratare doar cu apă. Este absolut impropriu ca un loc cu destinație sportivă să fie confundat cu o terasă și nu este indicat ca după efort organismul să fie „alimentat” cu bere sau alte lichide ce conțin alcool. Programul de acces al publicului pe pista Stadionului „Areni” este următorul: Luni – Vineri Orele 13.00 – 16.00 Orele 19.00 – 21.00 Sâmbătă Orele 13.00-21.00 (în funcție de eventualele evenimente sportive de weekend) Duminică închis

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: