Start ratat

Sporting Suceava – Ceahlăul II Piatra Neamț 0 – 3 (0 – 0)
La primul meci oficial în Liga a III-a, Sporting Suceava a rezistat cu brio timp de 70 de minute în fața echipei Ceahlăul II Piatra Neamț, insuficient însă pentru a strânge vreun punct.
 

În ultimele 20 de minute, oaspeții au marcat însă de trei ori și au administrat o înfrângere severă echipei antrenate de Ovidiu Ciobanu și Bogdan Grosu. Prima ocazie de gol a meciului au avut-o sucevenii, prin Mircea Negru, dar portarul Hărăguță a fost la post. Au urmat două intervenții salvatoare ale tânărului portar Turiță pentru ca repriza să se încheie cu două șanse de a înscrie ce au purtat semnătura mijlocașului Cornel Căinari. Titular la Ceahlăul II, suceveanul Popadiuc, care recent a câștigat turneul „4 regiuni pentru Europa” în tricoul selecționatei Sucevei, a nimerit bara dintr-o poziție favorabilă. Buziuc (șut în plasa laterală) și Negru (bară) au ratat ultimele ocazii ale gazdelor înainte ca oaspeții să deschidă scorul, în minutul 70, prin Chitoșcă, care a punctat la capătul unei acțiuni individuale de toată frumusețea. Centralul Sângeorzan le-a ușurat și mai mult misiunea nemțenilor cărora le-a acordat ușor un penalti ce a fost transformat de Pavel, în minutul 80. Liutec și Apetri au încercat fără sorți de izbândă să o readucă pe Sporting în meci și sucevenii au mai încasat un gol în minutul 87, Margine închizând tabela. Au evoluat formațiile: Sporting Suceava: Turiță – Pantea, Panainte, Andronic, Buziuc – Azaharioaei, Guriță, Căinari, Apetri – Negru, Liutec. Au mai intrat Jalbă și Arotăriței. Ceahlăul II: Hărăguță – Apetrei, Rotaru, Marc, Stafie – Tabacariu, Țepeș, Popadiuc, Chitoșcă – Margine, Pavel. Au mai intrat: Golea, Arhir și Mateiciuc. În etapa a II-a, Sporting Suceava va juca, în deplasare, la Petrotub Roman, într-un meci programat vineri, 26 august, de la ora 18.00.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI