La concursul pentru suplinire

Rezultate dezastruoase la engleză: 18 note între 1 și 4 !

Cele mai slabe rezultate la concursul pentru suplinire calificată aparțin candidaților la engleză, educație fizică și română, unde plouă chiar și cu note de 1!
 

De altfel, reamintim că jumătate din candidații prezenți la concurs au obținut note peste 5, note care le permit să ocupe un post în învățământ, deși a fi suplinitor de nota 5 nu e chiar onorabil! La limba engleză, 6,1 este cea mai mare notă obținută, după care urmează trei note sub 6, patru sub 5, cinci sub 4, opt note între 3 și 4 și 5 note sub 2, ultima medie fiind 1,3. La educație fizică și sport, la fel ca la concursul de titularizare, rezultatele sunt slabe: cea mai mare notă este 5,65, înregistrându-se 14 note sub 3, din care cinci sub nota 2! Un candidat la… măiestrie sportivă (antrenor) se „laudă” chiar cu nota 2,9. La română, cea mai mare notă este 7,35, iar cea mai mică – 3,3, fiind șase note sub 5. Nu s-au obținut note „strălucite” nici la franceză (6,55-2,95), nici la fizică (5,7-4,3) și nici la arte vizuale, unde cea mai mare notă este 3,75, iar cea mai mică – 2,5. La învățători, maxima este 7,3, iar minima – 3,9. La educatoare – 8,05, la această disciplină fiind 6 note între 3 și 5. La concursul de suplinire calificată, 112 candidați au obținut note sub 5, dintre care 22 au dat proba la limba engleză, 20 la educație fizică, iar 13 la pedagogie. Alți 101 au avut note mai mari de 5, 22 dintre ei obținând note mai mari de 7, iar 69, note cuprinse între 5 și 6,99. Cea mai mare notă a fost 9,25, la kinetoterapie, și aparține Georgianei Trufin din Rădăuți. Nemulțumiți de rezultate au fost 39 de candidați, care au depus tot atâtea contestații, dintre care 6 la religie, 5 la pedagogie specială, 5 la engleză, 4 la educație fizică și sport, și câte una la alte discipline. Lucrările vor fi recorectate mâine, în 7 centre naționale, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 11 august.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI