Două mențiuni la Concursul național „Infoeducație”

Două echipaje din cele trei participante la etapa națională a Concursului „Infoeducație” de la Gălăciuc-Tulnici, Galați, au obținut tot atâtea mențiuni la secțiunile soft educațional și web.
 

La soft educațional, lucrarea evidențiată este „Imperiul Roman în timpul lui Traian”, realizată de Marian Grosu, elev la Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava, profesor îndrumător – Daniela Marcu. Tot mențiune a obținut lucrarea “LearnPedia”, autori elevii Alexandru și Bogdan Porcescu, și Matei Hlodec, de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți, profesori îndrumători – Antoneta Lăzărescu, Gabriela Coajă și Ciprian Strugariu. Pe lângă cele două echipaje, a mai participat unul de la Colegiul de Informatică Suceava, format din elevii Ionuț Pîslar, Alexandru Pentilescu și Eduard Hojbotă, pregătiți de prof. Viorel Țompea, la secțiunea software utilitar. Concursul s-a desfășurat în perioada 31 iulie – 4 august 2011.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: