Mare atenție !

Garda Financiară scoate 26 de tone de harbuji la vânzare !

Ieri, între orele 7 și 10, Poliția Municipiului Suceava a organizat și executat o acțiune în piața angro de legume și fructe Burdujeni, pe linia prevenirii și combaterii actelor de comerț ilicit, a comercializării produselor alimentare, a legumelor și fructelor, a produselor cerealiere și altor plante tehnice fără autorizație.
 

În cadrul acțiunii s-a urmărit: vânzarea ambulantă de produse alimentare, legume și fructe, a produselor cerealiere și a altor plante tehnice în alte locuri decât cele special autorizate de către Primăria Suceava; identificarea societăților comerciale și a persoanelor fizice care comercializează sau depozitează produse alimentare, legume sau fructe, a produselor cerealiere și a altor plante tehnice; verificarea deținătorilor de spații de depozitare și comercializare a plantelor agricole; verificări privind respectarea prevederilor Legii 12/1990, privind existența și legalitatea documentelor de proveniență pentru marfa aflată la comercializare, afișarea prețurilor, termenele de valabilitate. La acțiune au participat și polițiști de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Suceava, precum și specialiști de la Garda Financiară Suceava. În cadrul acțiunii, au fost aplicate un număr de 31 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12.402 lei. De asemenea, a fost ridicată cantitatea de 26 tone pepeni, Garda Financiară urmând a comunica măsurile luate cu privire la produse și valoarea mărfii confiscate. „Ridicată” e un fel de a spune, un fel de fală instituțională, pentru că marfa a rămas pe loc, sub un fel de sechestru. Se așteaptă haidamaci pentru descărcarea, respectiv încărcarea mărfii ilicite, și, în consecință, soluționarea, spre competentă și, mai ales, legală valorificare a pepenilor? Se pare că da… Când vor dispărea structuri absolut inutile din peisajul statal plătit de contribuabilul mâncător… de harbuji?

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: