“Toamnă pe cer” și un debut literar…

Recent, la Editura PreText din Câmpulung Moldovenesc, a văzut lumina tiparului volumul de versuri „Toamnă pe cer”, semnat de poetul sucevean Liviu Huzdup, aflat la debutul său literar în volum.
 

Cartea a fost prezentată în acest weekend într-un cadru restrâns de colegi, prieteni și amici ai autorului, dintre care o parte își regăsesc semnăturile de-a lungul anului în paginile cotidianului nostru: poetul Mihai Sultana Vicol, cel care a și prefațat volumul de versuri, poetul Ion Beldeanu, popularul Cezar Straton și jurnalistul Mugur Geu. În postfața cărții, semnată de Dan T.Gurtesch, acesta arată că versurile lui Liviu Huzdup: „…nu au fost scrise doar de dragul de a mâzgâli niște hârtie. Ele, adică versurile, sunt suflet din sufletul lui”. Ziua prezentării volumului a coincis cu ziua de naștere a autorului. Poetul Liviu Huzdup este fiul regretatului profesor Constantin Huzdup, iar dedicația volumului „Toamnă pe cer” reflectă mesajul unora dintre poemele cuprinse: „Cuvinte de tinerețe și bătrânețe pentru părinții mei, cu dragoste!”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: