“Toamnă pe cer” și un debut literar…

Recent, la Editura PreText din Câmpulung Moldovenesc, a văzut lumina tiparului volumul de versuri „Toamnă pe cer”, semnat de poetul sucevean Liviu Huzdup, aflat la debutul său literar în volum.
 

Cartea a fost prezentată în acest weekend într-un cadru restrâns de colegi, prieteni și amici ai autorului, dintre care o parte își regăsesc semnăturile de-a lungul anului în paginile cotidianului nostru: poetul Mihai Sultana Vicol, cel care a și prefațat volumul de versuri, poetul Ion Beldeanu, popularul Cezar Straton și jurnalistul Mugur Geu. În postfața cărții, semnată de Dan T.Gurtesch, acesta arată că versurile lui Liviu Huzdup: „…nu au fost scrise doar de dragul de a mâzgâli niște hârtie. Ele, adică versurile, sunt suflet din sufletul lui”. Ziua prezentării volumului a coincis cu ziua de naștere a autorului. Poetul Liviu Huzdup este fiul regretatului profesor Constantin Huzdup, iar dedicația volumului „Toamnă pe cer” reflectă mesajul unora dintre poemele cuprinse: „Cuvinte de tinerețe și bătrânețe pentru părinții mei, cu dragoste!”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI