Rezultate la cea mai aglomerată facultate a Universității Suceava

“Picat la Drept” cu 9,38

Listele cu rezultatele admiterii la Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică din cadrul Universității Suceava au fost luate cu asalt de candidații care încercau să afle la ce specializare au intrat sau dacă au șanse să ocupe un loc fără taxă.
 

Și la această facultate, linia trasă după locurile fără taxă se află în dreptul unor note foarte mari sau mari, cum ar fi 9,38 – minima de admitere pe locurile bugetate la Drept, 9,11 la Finanțe Bănci, 9,07, minima la Contabilitate și informatică de gestiune și Economia comerțului, turismului și serviciilor, 8,79 la Administrarea afacerilor, 8,58 la Management Afaceri Internaționale. Chiar și la ID, unde din start sunt numai locuri cu taxă, au fost note de admitere destul de mari, un exemplu fiind Economia comerțului, unde, pe cele 60 de locuri s-au depus 79 de dosare, media de admitere maximă fiind 9,35, iar minima 7,13. Aproape toate locurile bugetate s-au ocupat deja la această facultate, fiind 43 de locuri la Economie generală, 19 locuri cu taxă rămase la Administrarea afacerilor, 39 locuri cu taxă la Administrație publică, 20 de locuri la Asistență managerială și secretariat, 5 locuri la Finanțe Bănci. Dar s-ar putea să fie mai multe după înmatriculare, când mulți dintre studenții fără posibilități materiale se vor retrage. Au mai rămas de afișat rezultatele la facultatea Educație Fizică și Sport, unde au fost probe de admitere. Înmatricularea a început deja pe 21 iulie și va dura până pe 28 iulie, candidații trebuind să a achite o taxă de 150 lei pentru Facultățile de Educație Fizică și Sport, Istorie și Geografie, Științe ale Educației, și 50 lei, pentru celelalte. La înmatriculare, candidații admiși cu taxă vor achita și un avans de 200 lei din taxa de școlarizare. Candidații care nu se înmatriculează până la 28 iulie 2011, ora 14, vor fi declarați respinși. Locurile fără taxă care se eliberează din diverse motive vor putea fi ocupate numai de candidații care au achitat taxa de înmatriculare, în ordinea descrescătoare a mediilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: