Și-a pierdut mințile

>Maximilian C., de 41 de ani, a ieșit joi seara în drum gol pușcă, incoerent și furibund, a lovit doi localnici și a distrus parbrize de mașini> Se pare că bărbatul, care are în familie rude suferind de demență, a clacat psihic pentru prima dată > El a fost imobilizat doar cu ajutorul luptătorilor jandarmi și internat la Secția de Neuropsihiatrie Burdujeni
 

Joi seara, în jurul orei 21.45, poliția din Șcheia a intervenit într-o situație ce s-a dovedit mai târziu deloc ușoară. Un localnic, pe nume Maximilian C., în vârstă de 41 de ani, gol pușcă ieșise în drum pe strada Cetății din localitate, acosta trecătorii și lovea. Omul băga în sperieți pe toată lumea și s-a dovedit imposibil de potolit de puținii concetățeni care au încercat asta. Șcheianul era într-o stare extremă de surescitare, era incoerent atât în vorbire, cât și în gesturi și nu mai recunoștea pe nimeni. Era agresiv cu orice persoană încerca să se apropie de el, lovea în stânga și în dreapta amenințând și urlând vorbe fără înțeles. Polițiștii din Șcheia au cerut ajutorul grupei de intervenție a Inspectoratului Județean de Jandarmi, doar militarii reușind să-l imobilizeze și să pună ceva pe el. Bărbatul reușise să lovească bine doi localnici de-ai lui, unul de 49 și celălalt de 59 de ani, cărora le-a provocat traumatisme cranio-cerebrale minore și mai multe vânătăi pe spate și pe brațe. În furia lui nestăpânită el a distrus și parbrizele la două mașini parcate prin preajmă. Martorii au declarat că omul nu era beat, pentru că abia dacă băuse câteva guri de bere. Jandarmii și polițiștii l-au transportat pe Maximilian C. la Secția de Neuropsihiatrie de la Burdujeni, acolo unde, se pare, medicii au găsit explicația comportamentului său de joi. Surse neoficiale dar credibile au declarat că bărbatul de 41 de ani a clacat ieri, iar oamenii din Șcheia au asistat la debutul unei grele afecțiuni neuropsihice. Maximilian C. are în familie rude ce suferă de demență și se pare că, genetic, era predispus și el la asemenea suferințe. El se află în prezent sub tratament, în Secția de Neurologie Burdujeni unde a stat sub paza cadrelor trupelor de intervenție, până medicii l-au scos din criză.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI