În timp ce consolidau o fundație

Surprinși de un mal de pământ

> Pentru un tânăr angajat al firmei ce construiește sediul centrului de informare turistică de la Comănești, ieri a fost prima zi de muncă…
Doi angajați ai firmei Euroest Group Suceava, care construiește clădirea centrului de informare turistică din localitatea Comănești, au ajuns ieri la spital în urma unui accident de muncă.
 

Un tânăr de 19 ani, Daniel P., lucra la consolidarea unei fundații și, în momentul când a fixat în sol un par masiv din lemn, un val de dărâmături și pământ din peretele șanțului s-a surpat și l-a prins sub greutatea sa. Împreună cu el muncea Vasile P., de 47 de ani, care a împărtășit aceeași soartă… Au sărit însă să-i ajute cei 5 – 6 colegi de muncă, împreună cu alți localnici, printre care și primarul localității. Astfel că, în maxim 10 minute, cei doi erau “scoși la mal”. Chemat la fața locului, a intervenit Detașamentul de pompieri Suceava, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță. De autospecială n-a mai fost nevoie, însă răniților li s-a acordat ajutorul medical necesar, înainte să fie transportați la spital, pentru investigații amănunțite. Daniel suferise o contuzie toracică severă, iar Vasile – un traumatism la membrele inferioare, prin strivire. Tânărul de 19 ani lucra cu forme legale pe șantierul de la Comănești, ieri fiind de altfel prima sa zi de muncă!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: