Un tricou inspirator

Organizația Județeană a social-democraților suceveni a fost zilele trecute gazda unei vizite destul de consistente venite din partea unei delegații a Organizației de Tineret a PDM (Partidul Democrat Moldovenesc), aflată la Suceava într-un schimb de experiență, după cum a declarat conducerea PSD Suceava.
 

În urma discuțiilor avute pe parcursul mai multor zile, cele două părți au convenit la necesitatea inițierii unei serii întregi de astfel de întâlniri, în cadrul cărora să se analizeze situațiile socio-politico-economice existente de ambele părți și să se identifice soluții viabile pentru îmbunătățirea acestora. „Am remarcat în primul rând permanenta dorință a tinerilor de peste Prut de a derula proiecte și parteneriate cu țara noastră și mai ales cu județul Suceava, iar în cadrul dezbaterilor au fost identificate și câteva soluții punctuale pentru început, astfel că a fost creionat un calendar care cuprinde mai multe întâlniri până la finele anului pe diferite domenii”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă susținute pe parcursul zilei de luni, vicepreședintele PSD Suceava, Ovidiu Milici. Cei 45 de tineri membri democrați ai delegației moldovene au lăsat PSD-iștilor suceveni și un cadou, care le-a atras atenția într-un mod deosebit, deoarece a retrezit inspirația în rândul organizației sucevene, după cum a spus Ovidiu Milici. Este vorba despre un tricou din timpul campaniei electorale derulate de curând de tinerii din PDM în Republica Moldova, purtând sloganul “E timpul să facem ordine în țară”. „Ni s-a părut un slogan foarte interesant și considerăm că acest slogan trebuie adaptat și de USL și de toți cetățenii din România. Îl vom păstra și va fi unul de referință pentru acțiunile noastre politice ulterioare”, a conchis Ovidiu Milici.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: