„Documente inedite”

Mircea A. Diaconu, despre Traian Chelariu

În contextul manifestărilor dedicate de Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” lui Traian Chelariu (1906-2011), la 105 ani de la naștere, joi, 21 iulie a.c., de la ora 11, în Sala de Artă „Elena Greculesi”, va avea loc manifestarea intitulată „Incursiune în opera lui Traian Chelariu – Documente inedite”.
 

Pe această temă va conferenția prof. univ. dr. Mircea A. Diaconu, critic literar, decanul Facultății de Litere și Științe ale Comunicării din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava. Printre altele, universitarul Mircea A. Diaconu a semnat prefețele volumelor „Strada Lebedei no.8, Pagini de jurnal” (Ed. Paideia, București, 2002) și „Zilele și umbra mea, pagini de jurnal”, vol. I și II, plus indicele de nume (Ed. Ideea Europeană, București, 2010).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: