PSD Suceava 2020

Buluc la bălăceală și grătar

De câteva zile, datorită căldurii de peste 30 de grade Celsius, neobișnuită în zona montană, o parte dintre afaceriștii din Câmpulung Moldovenesc prosperă în plină criză.
 

Este vorba despre comercianții de sucuri și înghețată, de vânzătorii de ventilatoare, dar și de proprietarii primei piscine amenajate la standarde europene, aflată în incinta fostului complex BTT, acolo unde generații de localnici s-au obișnuit să se bălăcească în trecut la râu. ”Am investit mai mult de 50 de mii de euro în reamenajarea piscinei, pentru că ținem la calitate. Unii au spus că e riscant, pentru că doar vara se fac bani din apă, iar la munte verile sunt capricioase. Perioadele de caniculă ne aduc însă clienți cât pentru tot anul și oamenii apreciază modul în care ne prezentăm în acest an”, ne-a spus dl Dan Tihon, unul dintre proprietarii afacerii. În ultima săptămână, la piscină au fost clienți cu miile. Nu doar amatorii de scăldat au ales acest loc, ci și amatorii de grătare. Cei doi proprietari s-au gândit să ofere ceva inedit în localitate pe lângă baia în piscină și au ales bucătăria grill și băuturile reci oferite din partea casei . ”Lumea adoră să iasă la grătar. Noi îi ajutăm să facă asta în mod confortabil și civilizat. Nu le lipsește nici măcar plăcerea de a bea gratuit de la izvor, pentru că noi compensăm cu băuturi oferite gratuit. Soluția este agreată de tineri și vârstnici deopotrivă. Nu facem decât să muncim și să ne adaptăm la ce vor clienții și se pare că asta e varianta câștigătoare în afaceri, chiar și pe timp de criză”, ne-a explicat Dan Tihon.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: