Șcheienii stau la rând să vândă fier vechi de furat

O patrulă de poliție de la Siguranță Publică a prins miercuri, în jurul orei 17, doi indivizi din Șcheia, când tocmai trăgeau căruța cu fier vechi de furat în curtea unui centru de colectare de pe Calea Unirii din Suceava.
 

Gheorghe A., de 33 de ani, și Viorel D., de 26 de ani, aveau de vânzare două uși din metal și o plasă metalică ce cântăreau cam 250 kg, pe care le furaseră ceva mai devreme din curtea unei societăți comerciale de pe strada Serelor. Cei doi bărbați din Șcheia au fost duși, pentru întocmirea actelor și cercetări, la sediul Poliției Burdujeni. Pe la ora 18.30, în aceeași zi, polițiștii încercau să vadă ce și cum s-a întâmplat cu acest furt, aflându-se încă la centrul de colectare pentru cercetări. În apropiere, lângă digul de pe Râul Suceava, au dat de altă căruță, condusă de un singur om. În căruță, marfă diversă: două profile metalice în formă de „U”, de 4 m lungime, un calorifer din tablă, un tablou electric și 20 țevi de 4 m lungime și diametrul de 10 mm – toate fiind materiale furate din aceeași curte a societății comerciale de pe strada Serelor. Căruțașul era tot un șcheian, B.R., de 15 ani, care, până la apariția polițiștilor, avusese partener un alt minor din Șcheia, M.M., tot de 15 ani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: