Handbal

Bogdan Pralea, coleg cu Birtalan jr. și Șavlovschi

Colonia românilor din Israel crește de la o săptămână la alta, nou-promovata Savyon urmând a înregimenta pentru următoarele trei sezoane după portarul Bogdan Pralea și interul stânga Cristian Șavlovschi un al treilea jucător.
 

Este vorba despre Ștefan Birtalan jr. (29 de ani) fiul fostului mare handbalist, care în acest moment ocupă o funcție onorifică în condu-cerea Stelei. În aprilie, la meciul de la Timișoara, Birtalan jr. s-a accidentat foarte grav, el fiind indisponibil pe o perioadă destul de lungă, însă ofertele au existat pentru fostul inter stânga al Stelei, care se declară mulțumit de alegerea făcută: ,,Mă aștept să mă adaptez cât mai ușor la noua mea echipă și prin jocul prestat să îmi ajut echipa să își îndeplinească obiectivul și anume acela de a juca play-off-ul, adică clasarea în primele 7 formații. Pot spune că oamenii de acolo mi s-au părut extrem de serioși, cu un proiect bine pus la punct și au dovedit înțelegere față de situația mea, eu fiind accidentat de aproape 3 luni de zile. Mă bucură faptul că deși nu sunt apt am avut destul de multe oferte”, a spus jucătorul pentru handbal-volei.ro. Ștefan Birtalan a ajuns în Israel prin intermediul impresarului Ran Dayan, cel care mai reprezintă interesele jucătorilor Rareș Fortuneanu, Strat, Roșca, Filip, Pralea și Șavlovschi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: