PSD Suceava 2020

Deja aflăm că cetățenilor le-ar fi frică să răspundă la întrebările unui sondaj de opinie

USL are peste 50% din intenția de vot

➢ Cătălin Nechifor, având în vedere acest rezultat, spune că USL va fi „o alternativă corectă”, „ce va administra cu responsabilitate și în interesul cetățenilor”
 

Președintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, ieri, că, potrivit datelor preliminare ale unui sondaj de opinie efectuat în ultima săptămână în județ, USL are intenție de vot de peste 50%. „În acest moment USL are mai mult de jumătate din intențiile de vot. Vom fi o alternativă corectă, ce va administra cu responsabilitate și în interesul cetățenilor”, a spus Nechifor. El a arătat că operatorii care au efectuat sondajul au constatat, pentru prima dată după 1989, o reticență a populației să răspundă întrebărilor, din cauză că le este frică și că există posibilitatea să aibă neplăceri dacă spun ceea ce cred. „Am ajuns mai rău ca înainte de 1989, când era nesiguranță și teamă. Oamenii au impresia că cei care îi chestionează în cadrul sondajului sunt de la PDL și că ar putea avea de suferit dacă răspund”, a spus Nechifor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: