Reduceri de până la 70% la Iulius Mall

Vara aceasta, la IULIUS MALL se poartă promoțiile! În sezonul cald, prețurile au început să se topească, astfel încât împătimiții de shopping sunt întâmpinați în magazine cu reduceri tentante.
 

Pentru tinerii care visează la o ținută trendy de la KENVELO, acum este momentul să se convingă că prețurile au fost tăiate cu până la 70%. Și PEACOCKS, STEILMANN, SAMSONITE, SEPHORA, SOPHIA și ELY ALINDOR au prețurile diminuate cu 70 de procente. SPRIDER STORES și BE YOU practică promoții chiar și cu 60%. Majoritatea magazinelor din IULIUS MALL au tăiat la jumătate prețurile. Printre acestea se numără TERRANOVA, BIGOTTI, MOTOR, RAVIOLI, JUNKER, BELLISSIMA FASHION, HV STREET, IL BIMBO, INTERSPORT, MARA’S, MARI-K, VALENTINI BIANCO, DIVINE, SOFIAMAN, INA DESIGN, DELIA 07, ONIX și SPLENDOR. Și SALAMANDER, JANICE, SABRINI și DECO CENTER au tăiat din prețuri cu 40 de procente, în vreme ce NIKE, TRIUMPH, LUXOR, PLAFAR și CENTROFARM își încântă clienții cu promoții de până la 30%. BSB oferă un produs gratuit la trei achiziționate, BLUE 65 are blugi la 15 lei, LOUISE oferă 50% discount la al treilea articol cumpărat, la ZOOMANIA toate produsele au cu 10 procente mai puțin în fiecare luni, iar FLANCO oferă înapoi TVA-ul. Discounturi acordă și PAOLO BERTOLUCCI, JOLIDON, MONDEX, ELGON, EVEL MOD, BEST STAR PROMOTION și PARACLISUL “SF. IOAN CEL NOU”. Ofertele verii sunt în magazinele IULIUS MALL dar și la un click distanță, pe site-ul www.iuliusmall.com. Toate lucrurile pentru o vacanță reușită vor fi postate zilnic și pe Facebook IULIUS MALL SUCEAVA. Grăbește-te! Ofertele bune se termină repede! (Departament PR Iulius Group)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: