PSD Suceava 2020

Fiecare în felul său

Liderii județeni ai PSD și PDL vor să se facă lumină

„S-au făcut lucrări de proastă calitate, cu recepție prin proces-verbal, ce ascund de fapt corupția, fiind făcute cu bani mulți, dar nu rezistă”, este de părere președintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, vizavi de starea proastă a drumurilor din județ, la puțin timp după ce au fost modernizate.
 

Liderul social-democraților suceveni a exemplificat cu DN 17, care, deși nu are un an de la inaugurare, evidențiază deja porțiuni cu gropi și porțiuni impracticabile, care ar trebui refăcute de constructor, întru-cât drumul este în garanție. Nechifor consideră că starea drumurilor din județ necesită investiții urgente, calitate în execuție și atenție din partea executantului și autorităților. Totodată, președintele PSD Suceava a mai spus că și firma CJ Suceava, Drumuri și Poduri SA, care se preocupa de starea drumurilor, a fost adusă în stare de insolvență și va fi vândută pe bucăți, el arătând că este vorba despre active și de spații de producție ce acoperă foarte bine întreg județul. El consideră că insolvența firmei de drumuri și poduri a CJ Suceava este „o crimă economică”, pentru că o societate foarte importantă este închisă pentru ca lucrările în domeniu să fie atribuite altor firme. Pe de altă parte, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că PSD este la faza de simpozion și că opoziția la Suceava este necoaptă. „Mi se pare că opoziția din Suceava are mare nevoie de ajutor. Nu este coaptă. Nu vine cu teme de maturitate. Ei o tot țin lângă, ca soldatul vietnamez”, a spus Flutur. El și-a exprimat încrederea că soarele acestei veri va permite ca opoziția suceveană să se coacă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: