Fermierii și informația de interes public

➢ În cadrul proiectului „Împreună pentru dezvoltarea dialogului social în România”, sâmbătă și duminică, în 4 localități din județ vor avea deloc dezbateri cu fermierii locali pe marginea Măsurii 112
 

Proiectul „Împreună pentru dezvoltarea dialogului social în România” își propune dezvoltarea dialogului social în mediile rurale și urbane, creșterea apartenenței la mișcarea sindicală dezvoltată de beneficiar și partener, liberul acces la informația de interes public privind apartenența la mișcarea sindicală și la transferul de expertiză pe care mișcarea sindicală o aduce în relație cu mediul privat și public, dar și în interiorul mișcării sindicale. Conferința de lansare a acestui proiect a avut loc în data de 29 aprilie a.c., la Consiliul Județean Suceava. Implementarea proiectului a demarat propriu-zis cu organizarea de manifestări locale în comunele Zvoriștea (jud. Suceava) și Vârfu Câmpului (jud. Botoșani). În cadrul lor au avut loc dezbateri despre camerele agricole și subvențiile agricole. Activitatea proiectului continuă și la sfârșitul acestei săptămâni, prin organizarea a patru „evenimente” locale având ca temă de dezbatere Măsura 112 „Instalarea tinerilor fermieri”. Întâlnirile cu fermierii interesați de subiectul central al dezbaterilor, propus de organizatori, vor avea loc sâmbătă, 9 iulie, ora 10, în satul Poiana Negri, comuna Dorna Candreni, apoi, la ora 15, în comuna Neagra Șarului, urmând ca duminică, 10 iulie, punctele de reunire să se mute în comuna Vatra Moldoviței, la ora 10, iar de la ora 13, în comuna Moldovița. La aceste manifestări vor participa managerul de proiect, dl Ginu Toma, avându-l ca invitat pe dl Ștefan Drăgan, consilier Direcția Asistență Tehnică și Formare Profesională din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Ei vor răspunde fermierilor la toate întrebările legate de Măsura 112 și nu numai.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI