Toamna va veni cu „schimbarea la față a județului”

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, că în județul Suceava încep marile proiecte, reamintind de cel de modernizare, reabilitare și extindere a rețelelor de apă-canal, în valoare de 120 de milioane de euro, dar și cel de construcție a depozitelor ecologice de deșeuri.
 

Gheorghe FLUTUR

El a anunțat că groapa ecologică de la Moara urmează să fie finalizată la mijlocul lunii august și că, pentru a fi funcțională, este nevoie de instalarea unei stații de epurare și a uneia de colectare a levigatului, acestea urmând să fi construite în urma organizării unor licitații în acest sens. Totodată, președintele CJ Suceava a arătat că 90% dintre primăriile din județ au în derulare mai multe proiecte de drumuri sau aducțiuni de apă sau canalizare. El a spus că la proiectele de dezvoltare a satului românesc cele 40 de primării din județ au trecut de procedura de achiziție și urmează să înceapă lucrările. „Din această toamnă, începe schimbarea la față a județului. Majoritatea localităților vor fi transformate radical în următorul an”, a mai spus Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: