La Campionatele Naționale pentru copii

Comportare meritorie a înotătorilor de la CSȘ 3 Suceava

Campionatele Naționale de Natație pentru copii (10 ani), care s-au încheiat de curând la Arad, au avut printre protagoniști și sportivi suceveni.
 

CSȘ 3 Suceava a participat la competiție cu trei înotători, Antonia Nițu, Paul Rebenciuc și Alexandru Mateiciuc, ei luptându-se pentru supremație cu peste 300 de sportivi de la 45 de cluburi din țară. Cea mai bună comportare a avut-o Antonia Nițu, ea clasându-se pe locul VI în proba de 50 metri bras și pe locul VII în cea de 50 metri liber. Suceveanca ar fi putut lejer urca pe podiumul de premiere, dacă nu ar fi fost realmente copleșită de emoții, ea împreună cu colegii ei luând pentru prima dată startul într-un Campionat Național. Paul Rebenciuc s-a situat pe locul XX în proba de 50 metri bras, iar Alexandru Mateiciuc pe locul XXVIII în proba de 50 metri liber. În competiția pe cluburi, CSȘ 3 Suceava s-a clasat la final pe locul 21 din cele 45 de cluburi participante. „Pentru prima participare la un campionat național pot să spun că sportivii noștri au avut o comportare bună. Din nefericire, emoțiile lor au fost prea mari și i-au împiedicat să se lupte pentru medalii. Sunt convins că odată cu acumularea experienței ei vor progresa. Sper să ne descurcăm mai bine la Campionatele Naționale de copii (12-13 ani) care vor avea loc la Brăila, la finele acestei luni, și la cele de juniori II, care se vor desfășura la începutul lunii iulie la București”, a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI