Explicații patetice

PDL își bate joc și tratează minimal dezbaterea privind reorganizarea administrativ-teritorială, susține liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, arătând într-un comunicat de presă că avântul PDL a fost oprit, deocamdată, de UDMR, care înțelege pericolul unei astfel de reorganizări.
 

„Este bătaie de joc cu o dezbatere publică minimală, cu ideea anunțată din start de adoptare prin angajarea răspunderii guvernului, ceea ce reprezintă abuz de putere”, susține Nechifor. Totodată, președintele PSD Suceava a adăugat că Emil Boc uită ca în 2004 se lupta cu corupția alături de Băsescu, Flutur, Falcă și Ridzi, și mai uită, de asemenea, că Traian Băsescu este președinte de șapte ani și că e greu de acceptat pentru oricine că acum au descoperit corupția. „Explicațiile privitoare la regionalizare care ar reduce nivelul corupției sunt, în cel mai bun caz, patetice, pentru că, până acum, acțiunea guvernamentală a PDL nu a convins pe nimeni că s-ar face ceva bun și pentru români, ci numai în favoarea propriilor corupți democrat-liberali. Emil Boc vorbește de reducerea corupției când el conduce un guvern de hoți care nu atrag fonduri europene pentru că nu pot să-și asigure parandărătul”, a arătat președintele PSD Suceava. El a mai apreciat că ipostaza lui Emil Boc, de invidiat pentru Păcală și Tândală, e una grea, pentru că este obligat să-și joace rolul alături de un personaj care îl întruchipează și pe Ochilă și pe Setilă, în același timp. „Asta este de fapt România sub ocupația pedelistă, o țară de basm, dar un basm de proastă factură”, a mai arătat președintele PSD Suceava. El susține că incoerența premierului, care una spune ieri, alta azi și mâine face exact invers, aduce țara în situația în care problemele cu adevărat importante, cum ar fi locurile de muncă sau absorbția fondurilor europene, sunt lăsate baltă de PDL, în încercarea democrat-liberalilor de a se agăța cu orice preț de putere. „Emil Boc a intrat în criza bărbatului mic, de vârsta a doua, pentru că uită de la mână până la gură și caută disperat argumente pentru acțiunile pe care i le impune președintele Traian Băsescu”, mai menționează Nechifor în comunicatul de presă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI