Șah

Cupa Sucevei

În zilele de 24-26 iunie a.c., Clubul Sportiv Șah Suceava organizează la Galleria Suceava concursul de șah din cadrul Zilelor Sucevei. Parteneri – Primăria Suceava – sponsor principal, iar colaboratori – Direcția pentru Sport și Tineret a județului Suceava, precum și Galleria Suceava.
 

Participanți – jucători de șah din județele Suceava și Botoșani, concursul fiind sistem OPEN, nefiind condiționat de posedarea legitimațiilor emise de Federația Română de Șah, adică participarea fiind liberă. Se acordă premii substanțiale, începând cu locul 1 – 300 lei și terminând cu locul 8 – 50 lei. În plus, DJTS Suceava acordă o cupă, tricouri și diplome celor merituoși. De asemenea, Galleria Suceava oferă vouchere, în plus față de premiile stabilite. Timpul de gândire alocat este de 1 oră de jucător, fără activizare. Ședința tehnică – 24 iunie, ora 15,30, la Galleria Suceava, urmând ca runda I să înceapă la ora 16,00 a aceleiași zile. Participanții au obligația să se prezinte la sala de joc cu ceas de șah în stare de funcționare, figuri de șah regulamentare și cartoane șah. Detalii suplimentare privind concursul se vor stabili la ședința tehnică. Important: jucătorii vor avea asupra lor cartea de identitate sau buletinul de identitate. (ANDREI GHILEA)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: