Stresul apei livrate cu intermitențe se apropie de sfârșit

> Lucrările de branșare la conductele reabilitate ISPA sunt pe final, edilul-șef Ion Lungu cerându-și scuze de la suceveni pentru disconfortul creat
 

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, și-a făcut mea culpa față de sistările repetate și îndelungate ale alimentării cu apă rece a locuitorilor din diferite zone ale urbei reședință de județ. Una dintre acestea va avea loc chiar astăzi, intervenții de racordare-conectare la rețele reabilitate de apă rece desfășurându-se pe strada „Scurtă” și în perimetrul aferent intersecției dintre „Vasile Alecsandri” și „Nicolae Bălcescu”. „Sunt lucrări pe ultima sută care trebuie făcute în Programul ISPA și îmi cer scuze de la suceveni, pentru că nu avem altă soluție”, a subliniat Lungu. Primarul a declarat că le-a solicitat mobilizare executantului TMUCB, cât și beneficiarului final, societatea de utilități comunale ACET, astfel încât branșările să se facă conform programului și în intervalul prevăzut. „Până acum nu am avut încă incidente, nefiind depășite graficele stabilite”, relevă Ion Lungu. De precizat este că intervențiile din Programul ISPA au demarat în prima jumătate a anului 2008 și trebuiau să ajungă la linia de finiș la data de 31 decembrie 2010. Întrucât termenul nu a fost respectat, autoritățile sucevene au obținut o derogare până la 30 iunie 2011.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: