Avântul Volovăț a promovat

Învingătoare cu 3-0 pe teren propriu în disputa cu Unirea Horodnic, Avântul Volovăț și-a asigurat promovarea în Liga a IV-a cu o etapă înaintea finalului de campionat în Seria I a Ligii a V-a. Asta și pentru că Bradul Putna, a doua clasată, a făcut doar un rezultat de egalitate, 2-2 la Adâncata.
 

Echipa care va promova din Seria a II-a se va decide abia în ultima etapă, când liderul Moldova Drăgușeni și Inter Capu Câmpului se vor lupta în meci direct, gazdele din ultima etapă având un avans de două puncte. În Seria a III-a situația este identică, liderul Turbo Forest Poiana Stampei având un avans de două puncte față de ocupanta locului secund, FC Pojorâta, în ultima etapă echipa din Poiana Stampei având meci în deplasare cu Călimănelul Panaci. Rezultatele înregistrate în etapa a XXI-a din Seria I: Avântul Grămești – Locomotiva Dornești 3 – 1 Flacăra Vicovu de Jos – Progresul Frătăuții Vechi 2 – 0 Viitorul Adâncata – Bradul Putna 2 – 2 Știința Mitoc – Victoria Păltinoasa 8 – 0 Avântul Volovăț – Unirea Horodnic 3 – 0 Bucovina Șerbăuți – Bucovina Calafindești 3 – 2

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI