Nuntă ca-n povești

Primarul Ion Lungu a fost socru-mare !

Nuntă de prim rang pentru municipiul Suceava, în sâmbăta care tocmai a trecut. În postura de fericit și emoționat socru-mare – nimeni altul decât primarul orașului, Ion Lungu, al cărui băiat, Petrică, s-a căsătorit cu aleasa inimii, Diana Pintilescu.
 


Ceremonialele civil și religios, inspirat reunite în Paraclisul purtând hramul Sfântului Gheorghe al Mănăstirii „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, au avut parte de oficieri pe măsură, însuși edilul-șef și ÎPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, alături de un sobor impresionant de preoți de la bisericile de vază ale urbei, fiind cei în fața cărora cei doi miri au spus cel mai important „Da!” din viața lor. La altar, tinerii însurăței au fost conduși de deputatul Dumitru Pardău și soția acestuia, Georgeta, care le-au fost nași. Asistența a fost una mai degrabă intimă, alaiul până la biserică, ce a pornit din cartierul Ițcani, al miresei, fiind format din rude și prieteni apropiați. La un moment dat, la ceremonialul religios, și-a făcut apariția și Adriana Bahmuțeanu, soția deputatului Silviu Prigoană. Familia Prigoană a figurat printre invitații de cinste ai nunții sosiți din Capitală. „Felicitările masa și dansul” s-au ținut seara, la Conacul domnesc, unde mirii au fost transportați cu o superbă decapotabilă de epocă, marca Beauford, din 1931, adusă tocmai din Hunedoara. Restul e nuntă de basm și „balamuc” de invidie, cu invitați peste 700, toți unul și unul, cu muzică și momente artistice adecvate unei petreceri de pomină (Ansamblul „Ciprian Porumbescu”, Sofia Vicoveanca, trupa „Chorus”, formația „Rekord”, solista Andreea Bănică etc.). Felicitări socrului-mare și casă de piatră norocoșilor miri!

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI