Atletism

Cristina Casandra mai trece un obstacol spre Londra 2012

Cristina Casandra se apropie cu pași mari de baremul pentru Jocurile Olimpice de anul viitor de la Londra. Prezentă la etapa Ligii de Diamant de la Roma, atleta legitimată la CSM Suceava a făcut o cursă bună și a realizat cel bun timp din actualul sezon, 9:50.89.
 

Mai puțin de cinci secunde o despart pe Cristina Casandra de obiectivul său pentru acest an, baremul pentru Olimpiada de la Londra. Dacă la prima sa cursă de 3000 de metri obstacole din acest an, ce a avut loc în etapa Ligii de Diamant de la Doha, a scos un timp mai slab cu aproape 15 secunde, la Grand Prix-ul de București suceveanca s-a impus clar și și-a îmbunătățit timpul cu aproximativ zece secunde, pentru ca joi seară să ajungă la cel mai bun timp al său după o pauză îndelungată. „Îmbucurător este faptul că de la concurs la concurs Cristina aleargă tot mai bine și se apropie de baremul pentru Jocurile Olimpice. La Roma a alergat într-o companie selectă și s-a descurcat bine. Cel mai important este progresul pe care îl face de la o cursă la alta. Sunt încrezător în potențialul ei și sper să se descurce la fel de bine și în continuare”, a declarat soțul și antrenorul Cristinei, Silviu Casandra.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI