Sucevenii pot plăti dările online cu cardul

> Noul sistem se adaugă serviciilor electronice implementate deja, respectiv Internet Banking și POS instalate la ghișee
 

Primăria municipiului Suceava intră în Sistemul național electronic de plată online a impozitelor și taxelor utilizând cardul bancar. Aceasta după ce, ieri, aleșii locali au aprobat o hotărâre în acest sens. Plata online a impozitelor și taxelor locale, amenzilor și a altor creanțe bugetare vine în sprijinul administrației locale prin simplificarea procedurilor administrative și creșterea volumului obligațiilor colectate. Pe de altă parte, contribuabilii suceveni vor avea la îndemână o alternativă pentru achitarea taxelor și impozitelor către bugetul local, direct de la domiciliu, de oriunde din țară sau din străinătate. Astfel, toți cei care dispun de o conexiune la internet, acasă sau la serviciu, precum și persoanele care îl vor accesa din locuri publice, își pot face datoria de contribuabili fără a se deplasa la ghișeele Primăriei, evitând cozile din intervalele aglomerate și făcând economie de timp. Plata cu cardul bancar prin internet se adaugă serviciilor electronice implementate deja de administrația locală, respectiv Internet Banking și POS instalate la ghișeele de lucru cu publicul. În cazul noii modalități de plată online a impozitelor și taxelor locale, amenzilor și a altor creanțe bugetare efectuate cu cardul bancar, de către contribuabilii persoane fizice și cei persoane fizice autorizate, comisionul bancar perceput de instituția de credit parteneră este suportat integral de la bugetul local al Sucevei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: