Pentru finanțarea unor cheltuieli neașteptate

Primăria Suceava este nevoită să intre în banii de rezervă

➢ Suplimentările totale de 6 milioane de lei sunt urmare a „apariției unor situații deosebite”, cauzate de creșteri de tarife, lucrări sau contracte neprevăzute
 

Disponibilități importante din Fondul de rezervă bugetar al municipiului Suceava, respectiv circa 6 milioane de lei, au fost dirijate ieri, prin decizie a consilierilor, înspre susținerea financiară a unor nevoi neprevăzute și de urgență. Cea mai mare sumă, de 2,3 milioane de lei, se duce la salubritate, cu 1 milion de lei fiind suplimentat capitolul străzi. Bunurile și serviciile din învățământ vor beneficia de 790.000 de lei; iluminatul public – de 600.000 de lei; autoritățile executive – de 500.000 de lei; acțiunile din sănătate – de 280.000 de lei; locuințele – de 200.000 de lei, iar spațiile verzi – de 190.000. Suma de 100.000 de lei va ajunge la Poliția Locală, cea de 55.000 de lei la cultură, iar alta de 40.000 de lei se duce la creșe. Suplimentările operate sunt urmare a „apariției unor situații deosebite”. Conform serviciilor de specialitate ale executivului local, care au făcut solicitările în cauză, este vorba despre creșteri de tarife, lucrări sau contracte neprevăzute. În conformitate cu Legea nr. 273/2006 a finanțelor publice locale, sumele înscrise în Fondul de rezervă bugetară pot fi utilizate pentru finanțarea unor cheltuieli urgente sau neprevăzute apărute în cursul exercițiului bugetar.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: