CSU Suceava ratează calificarea în finală

CSU Suceava – Energia Târgu Jiu 25-33 (12-18) Ce nimeni nu anticipa la startul competiției s-a întâmplat. Ocupanta locului 7, Energia Târgu Jiu, a dat peste cap toate calculele specialiștilor și a obținut o calificare istorică în finala Cupei României în dauna Universității Suceava.
 

Începutul partidei i-a aparținut tunarului Păiuș, care a mitraliat pur și simplu poarta lui Andrei. După time-out-ul cerut în minutul 20 de Leonard Bibirig la scorul de 6-11, sucevenii au început să se apere avansat cu Ciubotariu la Păiuș, însă nu au reușit să contracareze jocul de atac al gorjenilor, care au înscris gol după gol din toate pozițiile. Beneficiind și de paradele veteranului Dragomir, Energia intră la cabine cu un avantaj de 6 goluri și finala era deja departe de CS Universitatea. Nici a doua repriză nu a fost mai fastă pentru elevii lui Bibirig și Bursuc, care au scăpat de Dragomir și au dat de un Rădulescu imperial, care pur și simplu a pus lacăt porții. Cum poarta și apărarea au mers, Sandu Iacob & CO au construit cu migală fiecare atac și au făcut ca diferența să fie și de 9 goluri în minutul 45 (15-24). Finalul partidei a fost previzibil și echipa din orașul lui Brâncuși obține o calificare mare în ultimul act al competiției, acolo unde Energia o vrea pe HCM Constanța pentru a putea juca în Cupa Cupelor. De partea cealaltă, Suceava părăsește competiția, dar rămâne cu satisfacția medaliei de bronz obținute în acest sezon. Au evoluat formațiile: CSU Suceava: Andrei (3 intervenții), Pralea (11 intervenții) și Spiridon (2 intervenții) – Acatrinei (5 goluri), Adomnicăi (4), Ciubotariu (4), Chiruț (3), Roșu (2), Șoldănescu (2), Pancu (2), Țuțu (1), Zvanciuc (1), Dediu (1). Au mai jucat: Gavriloaia și Șerban. Antrenor: Leonard Bibirig și Stelian Bursuc Energia Tg Jiu: Dragomir (7 intervenții), Rădulescu (8 intervenții) și Moțoi (1 intervenție) – Păiuș (7 goluri), Florea (7), S Iacob (5), Giotoiu (5), Vukas (3), Mazilu (2), Ilieș (2) și Mărgineanu (2). Au mai jucat: Truică, Udriștoiu și Apolzan. Antrenor: Liviu Andrieș

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: