Soțul care și-a băgat cuțitul în gâtul soției a fost arestat pentru tentativă de omor calificat

Ilie Irofte, de 36 de ani, din Bălăceana, cel care, duminică, a băgat un cuțit în gâtul soției, a fost arestat, ieri, pentru 29 de zile, de Tribunalul Suceava. Acuzația: tentativă de omor calificat.
 

Gabriela Irofte, care este despărțită în fapt de agresor, a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, în urma consultației punându-i-se diagnosticul „plagă înjunghiată cervical, antebraț și mâna dreaptă”. A fost supusă unei intervenții chirurgicale, medicii stabilind că femeia putea, în urma agresiunii, să moară. Inculpatul, care are împreună cu victima o fetiță de 9 ani, a făcut recurs la arestare. Procesul se va judeca la Curtea de Apel, peste 3 zile.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: