Primul proiect POR din țară este inaugurat la Suceava

> La tăierea panglicii inaugurale sunt invitați oficiali ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului și ai Agenției Regionale de Dezvoltare Nord-Est
 

Astăzi este inaugurat primul dintre cele 5 proiecte pe care Suceava le-a accesat și pentru care a obținut finanțare în cadrul Programului Operațional Regional (POR). Este vorba despre Proiectul de reducere a criminalității și creștere a siguranței cetățeanului, acesta fiind cel dintâi de această natură finalizat la nivel național. Invitați la tăierea panglicii inaugurale sunt, printre alții, oficiali ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului și ai Agenției Regionale de Dezvoltare Nord-Est. Manifestarea are loc la dispeceratul amenajat la sediul executivului local sucevean. „Este primul proiect din Programul Operațional Regional terminat în municipiul Suceava, dar și la nivel de țară. Inaugurarea are loc la dispeceratul de la sediul Primăriei, unde se poate observa cel mai bine cum sunt monitorizate intersecțiile și locurile publice aglomerate din oraș”, a declarat primarul Ion Lungu. Proiectul a avut ca obiectiv montarea a 87 de camere de luat vederi în zona unităților de învățământ, piețelor agroalimentare și în perimetrele aglomerate ale orașului, precum și înființarea unui centru de monitorizare la sediul Primăriei. Proiectul de reducere a criminalității și creștere a siguranței cetățeanului a fost câștigat la licitație de UTI Management București contra a 1,9 milioane de lei fără TVA și termen de realizare de 3 luni. Documentația a fost depusă pe Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 ”Sprijinirea dezvoltării durabile a orașelor – poli urbani de creștere”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: