„Vreau să câștig și, dacă nu voi câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea !”

➢ Vineri, 20 mai, s-a desfășurat la Gura Humorului faza județeană a Campionatului „Special Olympics” de fotbal unificat, tenis de masă și atletism
 

60 de tineri cu dizabilități din școli și centre de plasament din Gura Humorului, Suceava și Bivolărie au participat vineri, 20 mai, la faza județeană a Campionatului „Special Olympics” de fotbal unificat, tenis de masă și atletism. Întrecerile au fost organizate de Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Sf. Andrei”, în parteneriat cu Centrul de Plasament „Laurenția Ulici”, alături de copiii suceveni participând și un grup de sportivi „Special Olympics” din Ineu, jud. Arad, prieteni vechi întâlniți în competiții similare din țară. Competiția de la Gura Humorului a început oficial cu rostirea impresionantului jurământ „Special Olympics”, ce spune aproape totul despre spiritul în care se organizează astfel de întreceri. „Vreau să câștig și, dacă nu voi câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!”, a răsunat din glasul copiilor și tinerilor cu dizabilități. …Aceștia au fost bravi într-adevăr și, în aplauzele și susținerea colegilor, au dovedit că voința și spiritul de fairplay sunt de multe ori mai importante decât performanța în sine.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI