Lansare de carte:

„Cele patru dimensiuni ale feminității românești” (vol. 2)

➢ Coordonatoarea volumului, Monica Tatoiu, le va avea alături, în calitate de invitate speciale, pe Doina Cernica și Ionela Roșu
 

Pentru miercuri, 25 mai a.c., de la ora 18, Alexandria Librării și Shopping City Suceava anunță lansarea celui de-al doilea volum al cărții „Cele patru dimensiuni ale feminității românești”, coordonat de Monica Tatoiu. Invitatele speciale ale evenimentului sunt, potrivit organizatorilor, Doina Cernica și Ionela Roșu, semnatare în acest volum, lor fiind așteptate să li se alăture și semnatare din primul volum, Angela Zarojanu, Angela Furtună, Elena-Brândușa Steiciuc, Lorelai Mironescu, Liea Bisericaru, Cristina Iacob, Lucia Pușcașu și Irina Badrajan. Un grup de elevi de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava va susține un recital de muzică clasică. Potrivit organizatorilor manifestării, „Cele patru dimensiuni ale feminității românești” își propune să prezinte, într-o manieră confesivă, personală, relațiile esențiale din viața unei femei: relația cu sine, cu familia, cu profesiunea și cu divinitatea. „Într-o serie de eseuri scurte, cele 32 de autoare ale acestui volum privesc introspectiv existența lor de până acum, precum și relațiile cu cei din jur.” Printre semnatarele din cel de-al doilea volum se numără soprana Felicia Filip, scriitoarea Doina Rusti, manechinul Valentina Pelinel și femeia de afaceri Maria Grapini.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: