La Frasin, „Hora Bucovinei”

Conform datelor puse la dispoziție de conducerea administrației județene, acțiunile legate de manifestarea realizată în cadrul unui program european de promovare a turismului în Bucovina vor demara duminică, începând cu ora 10, la sediul primăriei din Frasin, acolo unde va avea loc un simpozion pe teme de multiculturalitate și tradiții populare păstrate pe aceste meleaguri.
 

Startul la joc și voie bună se va da după ora prânzului, când pe scena amenajată în Tabăra Bucșoaia vor urca mai multe formații și interpreți de muzică populară. „Pe lângă promovarea turistică a județului, manifestarea se adresează și crescătorilor de animale, în special, pentru că vor fi organizate și expoziții în acest sens, în cadrul cărora vor fi prezentate noile programe din zootehnie, iar interesul meu este să dezvoltăm acest sector care în județul Suceava are un potențial enorm, insuficient însă fructificat”, a declarat în cadrul unei conferințe de presă președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. Prima ediție a „Horei Bucovinei” a avut loc în urmă cu doi ani de zile, când la Frasin, potrivit calculelor organizatorilor, s-au adunat aproximativ 20.000 de oameni (imaginile care însoțesc acest text surprind momente de la prima ediție), atunci fiind prezent la manifestări și președintele țării, Traian Băsescu. Anul trecut, acțiunea a fost suspendată după ce județul Suceava a fost lovit puternic de inundații.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI