Justiția poate forța echilibrul societății românești

Ieri, s-au aflat la Curtea de Apel Suceava, printr-o întâmplare fericită, fiecare cu misiuni proprii, președintele Curții de Apel Naumburg /Saale din Germania, landul Saxonia – Anhalt, Winfried Schubert, și președintele Consiliului Superior al Magistraturii din România, judecător Horațiu Dumbravă.
 

În timp ce magistratul german a fost purtător de stindard în cadrul proiectului „Cooperarea judiciară în materie penală în cadrul Uniunii Europene” (program la care Curtea de Apel Suceava, prin președintele său, judecător Cezar Hâncu, încă din 2009, este parte integrantă), magistratul român a avut o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai Judecătoriei, Tribunalului și ai Curții de Apel Suceava. O concluzie, după fel de fel de probleme dezbătute cu magistrații suceveni, a fost a președintelui Hâncu, cel care a exprimat-o magistral, în cuvinte puține, în conferința de presă: „Justiția poate forța echilibrul societății românești”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI