Bani mai mulți pentru echipa de handbal

Până la sfârșitul lunii mai Primăria Suceava va mai vira în contul echipei locale de handbal încă 200.000 de lei, astfel încât suma pe care handbaliștii suceveni o vor primi în primele cinci luni ale acestui an va ajunge la 700.000 de lei din totalul de 1.000.000 de lei stabilit pentru acest an.
 

Decizia a fost anunțată de primarul Ion Lungu în Consiliul de Administrație al CS Universitatea. Mai mult decât atât, edilul Sucevei a precizat că municipalitatea va da încă 50.000 de lei pentru premierea handbaliștilor și va face eforturi pentru a suplimenta bugetul alocat de Primăria Suceava și Consiliul Local cu încă 200.000 de lei. „La cum au decurs lucrurile la această ședință nu putem fi decât mulțumiți și bucuroși că munca noastră este apreciată. Faptul că acești bani ne vin mai repede decât în anii precedenți și într-un moment în care ne putem achita integral restanțele față de jucători este benefic și sper ca prestațiile din teren și rezultatele să fie cât mai bune”, a precizat directorul tehnic al CS Universitatea, Petru Ghervan. Azi, de la ora 11.00, CS Universitatea va juca ultimul meci din ediția de campionat 2010-2011, pe teren propriu, cu Poli Timișoara, și în cazul unei victorii echipa locală va termina pe locul trei în clasament, ceea ce reprezintă cea mai bună performanță realizată vreodată de o echipă suceveană la jocurile sportive. Festivitatea de premiere a handbaliștilor va avea loc pe 30 mai, când la Suceava va veni vicepreședintele FRH Gheorghe Marinescu. Acesta va înmâna medaliile de bronz jucătorilor suceveni, după care va avea loc și banchetul de final de sezon. Până atunci însă, „studenții” vor fi premiați cu medalii, cupe și diplome oferite de Direcția pentru Sport a Județului Suceava, azi, după jocul cu Poli Timișoara.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI