Bucovina ar putea fi una dintre regiuni

Șeful deliberativului județean, Gheorghe Flutur, a anunțat joi că, în luna iunie, va organiza o dezbatere cu toți factorii politici din județ, dar și cu diferite alte organizații sau asociații profesionale pentru elaborarea unei strategii de dezvoltare pentru perioada 2012-2020. „Va fi o dezbatere deschisă. Strategia actuală a județului Suceava pentru perioada 2010-2020 trebuie îmbunătățită, mai ales că din 2013 alocarea fondurilor se va face pe regiuni”, a explicat Flutur, care a spus că așteaptă o regiune a Bucovinei, fără să facă mai multe precizări.
 

Gheorghe FLUTUR

Președintele CJ Suceava a exemplificat cu investițiile regionale care trebuie avute în vedere ca priorități, autostrăzile Nord-Sud și Est-Vest sau Aeroportul Suceava, dar și îndiguiri pentru prevenirea inundațiilor. „Este nevoie și de o dezvoltare mai puternică a mediului de afaceri. În prezent, Suceava exportă, cu valoare adăugată mică, mai mult materii prime”, a spus Flutur. El și-a exprimat speranța că strategia de dezvoltare a Sucevei va privi județul dintr-o perspectivă regională.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: