Sorin Arcadie Popescu va participa joi la ședința CL Rădăuți

Prefectul județului Suceava, Sorin Arcadie Popescu, a declarat, luni, că va răspunde solicitării consilierilor municipali USL din Rădăuți și va participa joi la ședința CL Rădăuți.
 

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a spus că a citit scrisoarea deschisă adresată de consilierii municipali USL din Rădăuți care îi cer să participe la ședința CL Rădăuți și să prezinte și rezultatele unei anchete făcute de o comisie mixtă privind modul în care este administrat orașul de primarul PDL Aurel Olarean. „Voi participa la ședința din această lună a CL Rădăuți care se desfășoară joi. Ne vom putea cunoaște, deși eu am mai fost în CL Rădăuți chiar anul trecut, participând la Comitetul pentru Situații de Urgență acolo când orașul rămăsese fără gaz natural”, a spus prefectul. El a arătat că a fost invitat să participe la ședința din luna aprilie a CL Rădăuți, dar că nu a putut onora invitația întrucât avea deja programată o întâlnire cu Asociația Crescătorilor de Animale din județ care reclama probleme legate de pășunat. Totodată, prefectul a arătat că nu a fost o anchetă efectuată la Primăria Rădăuți, ci un audit. „Ceea ce nu s-a înțeles vom discuta joi, când vom discuta ceea ce cred ei că le este neclar”, a spus prefectul Sorin Arcadie Popescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: