Minihandbal

Echipa LPS Suceava s-a calificat la turneul final

La finele săptămânii precedente, la Cernavodă, a avut loc unul dintre turneele semifinale ale campionatului național de minihandbal. La această competiție au participat șase echipe, primele trei clasate urmând să câștige dreptul de a juca la turneul final din perioada 27-29 mai.
 

Formația Liceului cu Program Sportiv din Suceava a evoluat în compania echipelor din Constanța, Galați, Iași, Piatra Neamț și Cernavodă. Micii handbaliști suceveni au învins cu 10-7 echipa din Constanța, cu 15-12 pe cea din Iași și cu 15-14 pe cea din Galați și a pierdut cu 7-11 în fața celor din Piatra Neamț și cu 10-18 în fața gazdelor. În urma acestor rezultate echipa LPS Suceava s-a situat în clasamentul final pe locul III și va putea evolua la turneul final. “Meciurile de minihandbal sunt extrem de disputate și orice ratare poate dezechilibra situația din teren. Jucătorii sunt foarte tineri și nu au deprins încă toate mișcările de ordin tehnic și tactic din handbal. Pentru noi cel puțin, scopul principal este cel de a crește sportivi pe care să ne putem baza în continuare și din care să iasă handbaliști adevărați. Oricum, echipa noastră merită toate felicitările pentru că a rezistat în situații grele, cum a fost cea din partida cu gruparea din Galați. S-au remarcat în mod deosebit Bogdan Cozorici, Claudiu Lăzurcă, Mihnea Bejan și Deneș Cavnic”, a declarat antrenorul Iulian Dugan. Din echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava calificată la turneul final al campionatului național de minihandbal au făcut parte sportivii: Ovidiu Cozorici, Claudiu Lăzurcă, Mihnea Bejan, Alexandru Babiuc, Robert Chirilă, Valentin Popa, Eduard Cazacu, Călin Croitor, Lucian Rusu, Vlad Berariu, Fabian Rusu și Deneș Cavnic.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI