Când își va cere iertare Orest Onofrei

Prim-vicepreședintele PDL Suceava, senatorul Orest Onofrei, și-a exprimat bucuria că Gheorghe Flutur a reușit să câștige una din cele patru funcții de prim-vicepreședinte, însă a ținut să precizeze că bucuria sa este estompată de diferența uriașă între optimismul de la Convenția PDL și pesimismul populației.
 

„Nu pot să fiu ipocrit să spun că nu mă bucur că Gheorghe Flutur este prim-vicepreședinte, numai că bucuria mea este puțin estompată față de a multor entuziaști. Și asta pentru că nu pot să fac abstracție de faptul că există o diferență uriașă între atmosfera și optimismul celor care au participat la Convenție și pesimismul și așteptările foarte mari ale populației în general sau chiar a membrilor de partid în special. Dacă această diferență se va reduce semnificativ și destul de repede, atunci chiar mă bucur și o să-mi cer iertare că am fost mai pesimist decât ceilalți. Până atunci rămân la convingerea că e greu să faci ceva fără să nu faci nimic”, a declarat Onofrei, care s-a numărat printre puținii delegați suceveni participanți la Convenția Națională a PDL din 14-15 mai, dacă nu chiar singurul, care și-au dat votul pentru Vasile Blaga la șefia partidului. Senatorul democrat-liberal a dat asigurări că va rămâne în continuare în PDL alături de Gheorghe Flutur și echipa sa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: