Sistemul de cumetrie s-a extins la toate nivelurile

Președintele Organizației Județene Suceava a Partidului România Mare, Gheorghe Acatrinei, crede că degeaba îi mai critică pe actualii guvernanți, din moment ce de aceștia tot nu se prinde nimic.
 

Acatrinei remarcă faptul că, indiferent de semnalele trase de opoziție privind direcția greșită în care se îndreaptă țara, puterea continuă să dea dovadă de neputință și incompetență. „Nu îmi mai propun să critic greșelile făcute de cei care încă ne mai conduc, deoarece m-am convins că aceasta este capacitatea lor și degeaba le tot cerem, pentru că guvernanții actuali nu pot mai mult”, relevă liderul județean al PRM Suceava. Ex-senatorul de Suceava al Partidului România Mare arată că, pe deasupra, din cauza „clientelismului” ridicat de PDL pe culmi nemaiîntâlnite, țării noastre i s-a dus vestea pe întreg mapamondul. „Sistemul de cumetrie este extins la toate nivelurile, a cuprins totul ca o caracatiță, începând de la simple instituții din teritoriu și până la Guvern și Președinție. Grav este faptul că toate acestea afectează imaginea țării în exterior”, explică șeful peremiștilor suceveni, opinând că, drept consecință, România este percepută ca un stat cu un grad ridicat de corupție. În acest context, Acatrinei spune că formațiunea din care face parte își propune o schimbare a percepției despre clasa politică, la primele alegeri Partidul România Mare urmând a veni cu o ofertă de oameni patrioți și de promotori ai interesului național. „PRM își propune ca în viitoarea legislatură să contribuie cu oameni corecți, pregătiți, neimplicați în scandaluri și afaceri dubioase și, în mod deosebit, cu înclinare pentru rezolvarea problemelor grave ale cetățenilor. Vom urmări redarea demnității românilor și încrederii în muncă, crea-rea de condiții pentru între-ținerea familiilor, acordarea de ajutoare sociale celor care au nevoie de sprijinul statului, pornirea motoarelor industriei și repoziționarea agriculturii”, a încheiat președintele Organizației Județene Suceava a PRM, Gheorghe Acatrinei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI