PSD Câmpulung, condus de un fost pedist

Organizația Municipală PSD Câmpulung Moldovenesc îl are ca președinte, începând de sâmbăta trecută, pe Silviu Robciuc (29 ani). Robciuc, licențiat în Drept și în Relații Internaționale, lucrează în prezent în comerț, în cadrul unui mare supermarket din localitate.
 

Cariera politică a tânărului președinte PSD câmpulungean este mai cuprinzătoare decât s-ar crede și include “stagii” în 3 partide. Robciuc a fost membru PD până în 2004, chiar membru al BPL pentru tinerii democrați. Ulterior a preferat să urmeze calea lui Petre Roman și a plecat din PD pentru a organiza filiala locală a Partidului Forța Democrată. În PSD s-a înscris înainte de alegerile locale din 2008 și a ajuns ulterior președinte al tinerilor social-democrați câmpulungeni. Robciuc a fost susținut de tineri și de membrii mai noi din partid, inclusiv de cei veniți din PDL în diferite perioade.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI