Femeie omorâtă de concubinul ei

Vasile Luca, din Salcea, de 61 de ani, i-a aplicat Teodorei Siminicianu, de 52 de ani, mai multe lovituri de cuțit în zona gâtului> Ieri, agresorul a fost arestat preventiv pentru omor
 

Tribunalul Suceava a dispus ieri arestarea preventivă, pentru omor, a lui Vasile Luca, un bărbat de 61 de ani, din Salcea. Vineri după-amiază, beat fiind, acesta și-a înjunghiat mortal concubina, Teodora Siminicianu, în vârstă de 52 de ani. Poliția din Salcea a fost anunțată de eveniment pe la ora 14.57, apelul venind prin “112”, singura informație fiind aceea că o femeie a fost înjunghiată în curtea unui localnic. La fața locului, unde a ajuns și un echipaj al ambulanței, s-a găsit femeia în spatele casei, într-o baltă de sânge, ea prezentând mai multe plăgi înjunghiate la nivelul gâtului. Eforturile personalului medical de a o ține în viață s-au dovedit inutile, Teodora Siminiceanu decedând, cel mai probabil, din cauza hemoragiei. Cercetările, preluate de echipa operativă complexă condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, au arătat că sâmbătă, Teodora Siminicianu a plecat la gospodăria unui locanic, unde contra cost, s-a apucat de muncă. În jurul orei 14 însă, Vasile Luca, fostul ei concubin, a intrat în curte, beat și cu un cuțit în mână, s-a repezit plin de furie asupra femeii. Aceasta n-a avut nicio șansă, primind de la agresor mai multe lovituri de cuțit în zona gâtului. La o primă examinare, medicul legist a concluzionat că moartea femeii a fost violentă și s-a datorat, cel mai probabil, insuficienței cardio-circulatorii acute (posibil și respiratorii acute), consecutivă hemoragiei interne și externe produse prin plăgi înțepate și tăiate multiple. Cauza exactă a morții precum și alte elemente legate de aceasta pot fi stabilite doar după efectuarea necropsiei. Cert este că femeia a fost omorâtă de Vasile Luca, agresorul fiind reținut pentru omor și, ulterior, prin decizia Tribunalului Suceava, arestat preventiv.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI