Doi constănțeni au ajuns în instanță pentru contrabandă de țigări

Dumitru P. și Constantin I., din Mangalia, au fost prinși vineri în centrul Sucevei cu mașinile încărcate cu 5400 de pachete de țigări ucrainene
 

“Vizita” la Suceava a doi constănțeni nu va fi uitată curând de ei. Dumitru P., de 39 ani, și Constantin I., de 29 ani, ambii din municipiul Mangalia, au rămas vineri seara fără autoturisme și fără încărcătura prețioasă din ele, aceștia alegându-se cu dosare penale pentru contrabandă și, foarte posibil, cu aproape o lună de arest preventiv. Cei doi “turiști” au fost opriți în trafic pentru control de polițiști ai Biroului Rutier Suceava, pe strada 22 Decembrie, în autoturismele lor, ambele înmatriculate în Bulgaria, fiind găsite cantități importante de țigări de contrabandă. În mașina lui Dumitru P. erau 2311 pachete de țigări ucrainene, iar în cea a lui Constantin I. 3084 de pachete, marfă cu o valoare de vamă de peste 5500 lei. Polițiștii suceveni au trecut la indisponibilizarea autoturismelor, au reținut țigările în vederea confiscării, le-au întocmit constănțenilor dosar penal pentru infracțiunea de contrabandă, ei fiind, după cele 24 de ore de reținere, propuși instanței de judecată pentru arestare preventivă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI