Și vocea Elisabetei Isanos, despre Magda Isanos…

Manifestările celei de-a doua zile, de la Suceava, a ediției 2011 a Festivalului literar „Camilar – Isanos”, după deschiderea ce a avut loc joi seară, la Biblioteca Bucovinei (lansarea volumului „Mormântul comunismului românesc. «Romantismul revoluționar» înainte și după 1989”, de Alexandru Matei), s-au desfășurat ieri în spațiul Librăriei Cărturești din cadrul Iulius Mall.
 

În prezența unui numeros public (scriitori invitați, scriitori din județ, veniți inclusiv de la Râșca sau Crucea, laureații care-și vor cunoaște astăzi ierarhia), au fost lansate volumele „Firesc” (la a II-a ediție) de Petru Cimpoeșu (prezentat de Mircea A. Diaconu), „Falii 9. Poema sufletelor și a pietrei” de Liviu Pendefunda (L.D. Clement), „Îngerul meu”, a doua carte a unei poete de… 10 ani, Elleny Pendefunda (Mircea A. Diaconu), „Viața preschimbată” de Alexandru Ovidiu Vintilă (doar introdus de L.D. Clement), „Ole! Ole! Ole! Unde mi-am băgat picioarele!” de udeșteanul Constantin T. Ciubotaru (prezentat de Nicolae Cârlan). Una dintre surprizele organizatorilor a fost vocea scriitoarei Elisabeta Isanos, fiica Magdei Isanos și a lui Eusebiu Camilar, vorbind despre mama sa de la a cărei naștere, în 2011 se împlinesc 95 de ani. Manifestările festivalului continuă astăzi la Udești, după programul anunțat de cotidianul „Crai nou”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: