La campionatul național

Trei medalii obținute de sportivii de la CSTA Suceava

Sportivii Clubului Sporturilor Tehnico-Aplicative Suceava au obținut trei medalii la campionatul național de unde scurte telegrafie.
 

De remarcat este faptul că la fiecare categorie de concurs aceștia au reușit să urce pe podiumul de premiere. La juniori medalia de argint a fost cucerită de Alexandru Mancaș, tot medalie de argint cucerind și echipa de juniori a CSTA Suceava formată din Vasile Dromereschi și Stelică Mihuță. La seniori medalie de bronz a obținut Ștefan Mancaș. „Consider că rezultatele obținute la acest campionat național sunt meritate, pentru că s-au realizat după multă muncă și ore de antrenament, la o competiție la care au participat peste 90 de sportivi. Sunt absolut convins că la modul în care s-au prezentat la această competiție sportivii noștri vor apărea medalii și la nivel european sau chiar mondial”, a declarat șeful secției de radioamatorism din cadrul CSTA Suceava, Adrian Zaiț.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI