Încă două victime ale contrabandei cu țigări

Doi bărbați din localitatea Șerbăuți sunt cercetați penal pentru contrabandă, după ce miercuri au fost prinși de polițiști cu țigări ucrainene în mașină.
 

Ioan S., de 31 de ani, și Gheorghe G., de 43 de ani, unul șofer, celălalt însoțitor, au fost opriți de polițiștii din Moldovița care au procedat la controlul autoturismului în care se aflau cei doi. În mașină aceștia au găsit 1500 de pachete de țigări cu timbru ucrainean, pentru care cei doi nu aveau acte, marfă ce a fost reținută în vederea confiscării. În urma percheziției corporale, polițiștii au „recoltat” de la șerbăuțeni suma de 2720 de lei, trei telefoane mobile, alte bunuri utile cercetărilor, iar, conform procedurii, autoturismul lor a fost indisponibilizat la sediul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc. Ioan S. și Gheorghe G. sunt cercetați în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”, cei doi fiind recidiviști. Pe data de 7 aprilie, ei au avut de furcă cu polițiștii din Rădăuți, după ce aceștia i-au găsit transportând 1500 de pachete de țigări moldovenești.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI