Suceava – șoc și groază !

Un autobuz plin cu oameni s-a înfipt într-o farmacie

Șoc și groază, la cote maxime, într-o farmacie situată la intersecția străzii Universității cu Bulevardul George Enescu din Suceava! Ieri, în jurul orei 18,30, un autobuz TPL, încărcat cu peste 50 de persoane, intră literalmente în geamul Farmaciei Remedio. Farmacistele înlemnesc, revăzându-și, după cum au povestit ulterior, întreaga viață în flash – backuri de miimi de secundă, pasagerii din autobuz, la fel, iar martorii oculari aflați în apropiere de-abia dacă realizează că mastodontul a rupt totul în calea sa și s-a înfipt, suspendat, cu roțile la 30 cm de sol, în geamul micuței farmacii.
 

Șoferul, Ioan Rotaru, în vârstă de 58 de ani, a suferit un accident vascular, iar autobuzul, venit din deal, dinspre stația „Catedrală”, cu următoarea oprire, în linie dreaptă, regulată, „Mobilă”, a făcut un viraj surprinzător, de aproximativ 90 de grade, și s-a oprit în geamul societății comerciale. Niciun pasager din autobuz nu a fost rănit precum și nimeni din cei care se aflau în apropiere. Un echipaj medical l-a preluat pe conducătorul auto și l-a transportat la spital. Ieri seară, specialiștii de la UPU îl transferaseră pe șofer la secția de specialitate, în vederea stabilizării situației lui. Primarul Ion Lungu: „O mare cumpănă! Bine că nu au fost victime mai multe, în afara acelui nefericit șofer. Se poate întâmpla. Un accident imprevizibil. Urmează să vedem cum se vor acoperi pagubele“.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI