Pentru promovarea voluntariatului în Suceava

Studenții au realizat un flash-mob

Zeci de voluntari suceveni și-au dat, ieri, mâinile, în parcul Universității, pentru a realiza un flash-mob ce a avut ca scop conștientizarea nevoii de voluntariat la nivelul municipiului. Manifestarea fost realizată în cadrul primei ediții sucevene a Săptămânii Naționale a Voluntariatului.
 

Acțiunea a fost organizată de Centrul de Voluntariat Suceava, DJTS Suceava, GIRB, AIESEC, AREAS, la manifestare alăturându-se și membri ai Organizației “Salvați Copiii”, precum și subprefectul Angela Zarojanu, care le-a transmis tinerilor susținerea sa și a Instituției Prefectului și s-a prins, de asemenea, în cercul alcătuit din voluntarii care și-au dat mâinile și au strigat: “Voluntariatul te prinde bine! Fii voluntar!”. “Astăzi am organizat un flash-mob, un lanț format din voluntari, tocmai pentru a atrage atenția tinerilor suceveni și celor care trec în momentul acesta prin parc că la Suceava este nevoie de cât mai mulți voluntari. Tinerii care doresc să devină voluntari au posibilitatea de a cunoaște oameni noi, de a lua parte la experiențe inedite alături de voluntarii din celelalte asociații și, nu în ultimul rând, pot schimba ceva în societatea în care trăiesc prin participarea lor activă”, ne-a declarat Alina Stredie, PR manager în cadrul Asociației Regionale de Educare a Adulților Suceava (AREAS). Săptămâna Națională a Voluntariatului este marcată la Suceava, reamintim, până pe 15 mai, urmând ca astăzi, de la ora 12, să aibă loc o acțiune susținută de IPJ Suceava, Departamentul de Analiză și Prevenire a Criminalității. Activitatea va avea loc în cadrul campaniei de prevenire a consumului de plante cu efect halucinogen, sub sloganul „Împreună pentru siguranța copilului tău”. O altă activitate va fi organizată de Asociația Educatorilor Suceveni, având tema „Voluntariatul, oportunitate de dezvoltare personală”, începând cu ora 18, la Liceul cu Program Sportiv Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI