Directorul Adrem Invest dă explicații despre solicitarea de „faliment”

➢ Cererea de intrare în insolvență a fost generată de o firmă din Reșița, însă „pentru o datorie fictivă”, declară Adrian Bodea
 

Directorul Adrem Invest București, Adrian Bodea a respins, la Suceava, informația conform căreia companiei pe care o conduce i s-ar fi cerut „falimentul”. Bodea a declarat că în țară mai există o societate cu același nume, la Buzău, și nu exclude că la mijloc ar putea fi o confuzie. Pe de altă parte, directorul Adrem Invest recunoaște că a avut probleme cu un subcontractor căruia i-a încredințat anumite lucrări, firmă care, având anumite pretenții financiare față de contractor, a solicitat instanței să se exprime asupra declarării intrării în insolvență a acestuia. „Într-adevăr, am avut, odată, o cerere de intrare în insolvență generată de o firmă din Reșița, pentru o datorie fictivă și care nu era conformă contractului pe care l-am avut cu acea societate. Era un con-tractor de-al nostru, iar această societate și-a permis să ceară insolvența, pentru că oricine poate cere insolvența oricui, conform legii. Bineînțeles că această firmă a pierdut procesul respectiv”, a declarat Adrian Bodea. Precizările sale sunt o urmare a unui semnal al consilierului local PSD Ovidiu Donțu, care, în urma unei „analize minimale pe portalul instanțelor de judecată”, ar fi remarcat că, în 2008, firmei din Capitală i s-ar fi solicitat „falimentul”. Adrem Invest va investi la Suceava 65 de milioane euro în 3 module de producere a energiei termice pe bază de biomasă și gaze naturale. Toate modulele sunt prevăzute a funcționa în cogenerare de înaltă eficiență, cu un randament de peste 85%. Potrivit Recom, Adrem Invest București are ca acționari trei persoane fizice, respectiv pe Adrian Bodea (45%), Corneliu Bodea (45%) și pe Andreia Mihaela Beatrice Bodea (10%).

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI